Gruveredsvallen
19 september 2020
15:00

Oavgjort mot Mullsjö

Lördagens match borta mot M ullsjö/Sandhem slutade 1-1 efter vi haft ledning med 1-0 i halvlek.
Vårt unga gäng står upp bra mot ett betydligt äldre och tyngre lag och med lite skärpa i avsluten så hade vi åkt hem med 3 poäng men nu fick vi nöja oss med 1 poäng. Försvarsmässigt gör vi en helgjuten match och även vikarierande Bävern i mål när våra unga målvakter inte kunde spela. Första halvlek tycker jag vi håller uppe spelet bra i andra tar MAIS/Sandhem över mer och mer och får massor med fasta situationer på oss och slutligen så resulterar en hörna i kvitteringsmålet efter kvitteringen jämnar vi ut spelet och skapar ett par riktigt bra chanser men bolluslingen vill inte in och vi får nöja oss med 1 poäng, kan även tillägga att MAIS/Sandhem hade ett par chanser att vinna med men enligt min mening så hade vi några betydliga hetare chanser.
Hela laget gör en riktigt bra kämpainsats, lite extra plus till backlinjen och Lyck.
Nu väntar Värnamo Södra hemma på hovet på lördag.